Zlatibor 1HB

 ZLATIBOR-TARA

                             POLAZAK: 11.12.2021.                                        POVRATAK:12.12.2021.                                                                                                                                                         PROGRAM PUTOVANJA  

 1. dan. 11.12.2021.                     

Polazak  iz Živinica (RK Omega)  06:00 h, iz Tuzle (hotel Tuzla) u 06:30 h. Vožnja preko BiH i Srbije sa pauzama po želji grupe.

Dolazak u prijepodnevnim satima na Taru, tu ćemo prošetati i upoznati se sa dijelom ovog nacionalnog parka. Nakon toga idemo do  Zlatibora. Smještaj grupe. Slobodno vrijeme za šetnju i razgledanje Zlatibora u pratnji vodiča. Slobodno vrijeme.  Večera. Noćenje.

2.dan.  12.12.2021.

Doručak. Chek out do 11,00 h. Slobodno vrijeme za šetnju i individualne aktivnosti uz mogućnost organizacije fakultativnih izleta posjeta novoizgrađenom tematskom parku „EL PASO CITY“ koji je dobio naziv po istoimenom pograničnom gradu u SAD. Ovo mjestoje susret dvije kulture, sa jedne strane kaubojski grad i indijansko seloa a sa druge zlatiborski zaseok. Za one koji žele vožnju najdužom evropskom gondolom i kafu na Torniku isto tako pripremili smo grupne karte po povoljnijim cijenama.

Okupljanje grupe u 16  h na dogovorenom mjestu i polazak prema BiH.

Dolazak u BiH u večernjim satima. KRAJ USLUGE.

    CIJENA ARANŽMANA :  75,00 KM

                         (Cijena kalkulisana na bazi 40 putnika)

U cijenu aranžmana je uračunato:

 • prevoz autobusima visoke turističke klase
 • Jedno noćenje
 • Doručak i večera na bazi švedskog stola
 • usluge pratioca tokom putovanja
 • naša organizacija.
 • Takse za ulaz u sve navedene gradove u programu putovanja

U cijenu aranžmana nije uračunato:

 • Troškovi putničkog zdravstvenog osiguranja………………………………….4 KM po osobi
 • Izet „EL PASO CITY“ sa prevozom i ulaznicom ……………………………10 KM po osobi
 • Vožnja „Zlatnom gondolom“ …………………………………………………. 16,00 KM po osobi
 • Posebne želje putnika

NAPOMENA: Cijena aranžmana je kalkulisana na bazi 45 osoba. Ukoliko bude manje prijavljenih putnika možemo realizovati putovanje uz prethodni dogovor sa stranakama o korekciji cijene. Ukoliko dodje do otkazivanja putovanja dužni smo obavjestiti sve klijente koji su izvršili rezervaciju 5 dana prije polaska na putovanje.

UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Svaki putnik je dužan samostalno provjeriti važnost svojih dokumenata i provjeriti zakonske regulative oko ulaska u države koje su u programu putovanja. Svi putnici su duzni imati validnu policu putničkog zdravstvenog osiguranja.

Svim putnicima stojimo na raspolaganju za sva pitanja u vezi sa programom putovanja putem telefona 061/630-619, 035/831-621  ili na email: info@just-go-travel.ba