Šiofok-Pečuh-sa muzikom uživo

 1. MART

PEČUH-BALATON-SIGET-OSIJEK

POLAZAK: 07.03.2020.                           

POVRATAK: 08.03.2020.                                                                                                                                                                                                                                                     PROGRAM PUTOVANJA

 1. dan. (BIH – Pečuh ) 07.03.2020.                                                         

Polazak  iz Živinica (RK Omega)  03:30 h, iz Tuzle (hotel Tuzla) u 04:00 h. Vožnja preko BiH, Hrvatske, Mađarske sa pauzama po želji grupe, cca svakih 2 h.

Dolazak u Pečuh u jutarnjim satima. Obilazak grada, Ranokršćanska nekropola, Trg Istvána Széchenyija, džamija Gazi Kazima. Najstarija džamija i medresa Jakovali Hasana, Sinagoga, Gradska vijećnica… Obilazak je u pratnji vodiča ispred agencije.

Nakon obilaska slobodno vrijeme 1,5-2 h koje možete iskoristiti za kafu u starom dijelu grada kao i u shopping centru Arkad.

Sastanak grupe i polazak za Siofok. Planiran dolazak u hotel je do 16,00 h. Smještaj grupe. Slobodno vrijeme do večere, nakon večere zabava uz muziku uživo  sa izvođačima sa naših područja. Slobodno vrijeme prije večere možete iskoristiti i za kupanje u bazenu sa termalnom vodom koji posjeduje hotel.

Noćenje.

2.dan. (Šiofok-Siget)  08.03.2020.

Doručak. Kasni chek out. Polazak na izlet u Siget. Siget je mali gradić koji je imao veliki uticaj na historijska dešavanaj i grad u kome je preminuo jedan od najvećih vojskovođa Sulejman Veličanstveni. Obilazak grada, Centralni trg, crkva Sv. Roka, Vijećnica, džamija Sulejmana Veličanstvenog, Tvrđava, trg Nikole Zrinskog… u pratnji vodiča ispred agencije.

Okupljanje na dogovorenom mjestu i polazak prema BiH. Usputno zaustavljanje u shopping centru Portanova u Osijeku. Slobodno vrijeme za shopping.

Nastavak putovanja prema BiH preko Hrvatske. Dolazak u BiH u kasnim večernjim satima. KRAJ USLUGE.

    CIJENA ARANŽMANA : 129,00 KM

(za uplate do 20.01.2020.)

REDOVNA CIJENA ARANŽMANA: 145,00 KM

(Cijena kalkulisana na bazi 45 putnika)

U cijenu aranžmana je uračunato:

 • prevoz autobusima visoke turističke klase
 • Jedno noćenje sa doručkom i večerom u hotelu sa tri zvjezdice *** (www.balatonhotelsiofok.hu)
 • usluge vodiča tokom putovanja
 • naša organizacija.
 • Takse za ulaz u sve navedene gradove u programu putovanja
 • Obilazak Pečuha
 • Obilazak Sigeta
 • Zabava sa muzikom uživo

U cijenu aranžmana nije uračunato:

 • Doplata za jednokrevetnu sobu ………………………………………………… 80,00 KM
 • Putno zdravstveno osiguranje ……………………………………………………. 4,00 KM
 • Posebne želje putnika

 

NAPOMENA: Organizator izleta zadržava pravo izmjene termina i uslova izvođenja  izleta predviđenih ovim programom.

NAPOMENA: Cijena aranžmana je kalkulisana na bazi 45 osoba. Ukoliko bude manje prijavljenih putnika možemo realizovati putovanje uz prethodni dogovor sa stranakama o korekciji cijene. Ukoliko dodje do otkazivanja putovanja dužni smo obavjestiti sve klijente koji su izvršili rezervaciju 7 dana prije polaska na putovanje.

UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Svaki putnik je dužan samostalno provjeriti važnost svojih dokumenata i provjeriti zakonske regulative oko ulaska u države koje su u programu putovanja.

NAČIN PLAĆANJA: Nudimo mogućnost plaćanja aranžmana u ratama do polaska na putovanje.

 

Svim putnicima stojimo na raspolaganju za sva pitanja u vezi sa programom putovanja putem telefona 061/630-619  ili na email: info@just-go-travel.ba