Prag – Bratislava

PRAG-BRATISLAVA

POLAZAK:  28.02.2020.                       POVRATAK:02.03.2020.                                                                                                                                                                                                                PROGRAM PUTOVANJA

 1. dan. (BIH-HR-HU ) Petak 28.02.2020. Polazak iz Živinica 19:30 sati, iz Tuzle ispred hotela Tuzla u 20:10 sati. Vožnja preko Orašja, Mohacsa, Gyora i Bratislave sa pauzama po želji grupe. Noćna vožnja.
 2. dan (PRAG) Subota 29.02.2020. Dolazak u Prag u jutarnjim satima. Kratka šetnja centrom grada, Vaclavski trg, Mustek slobodno vrijeme za šetnju centrom grada. Odlazak u hotel. Smještaj grupe u hotel. Slobodno vrijeme za odmor. U večernjim satima predlažemo zajednički odlazak u centar grada (gradski prevoz) i posjetu nekom od mnogobrojnih Praških pivnica.

Noćenje.

3.dan (PRAG) Nedjelja 01.03.2020.                                                                                     Doručak. Oko 9:30 sati polazimo u razgledanje Praga sa vodičem (fakultativno). Odlazak autobusom do Hradčana a zatim pješice u pratnji vodiča obilazimo Hradčane, Katedralu Sv. Vita, Karlov most, Starometske namesti, Karlove namesti, i druge znamenitosti ovog prelijepog grada. Nakon obilaska slobodno vrijeme za šetnju i shopping u centru grada. Povratak u hotel (individualno). Nudimo mogućnost organozovanog krstarenja na rijeci Vltavi sa hranom ili bez hrane. U večernjim satima predlažemo odlazak u grad gradskim prevozom. Povratak u hotel individualno. Noćenje.

4.dan (PRAG-BRATISLAVA)  Ponedjeljak 02.03.2020.                                                       Doručak. Odjava iz hotela. Odjavljujemo se iz hotela i polazimo za Bratislavu. Vožnja u trajanju cca 4 sata do Bratislave. Po dolasku u grad slijedi obilazak sa vodičem i upoznavanje Bratsilavskih znamenitosti a nakon obilaska odmor i pauza za ručak. Sastanak grupe kod autobusa te polazak za BiH. Dolazak u BiH u poslije ponoćnim satima. KRAJ USLUGE.

 

CIJENA ARANŽMANA : 179,00 KM do 07.02.2020.

REDOVNA CIJENA: 199,00 KM

(Cijena kalkulisana na bazi 50 putnika)

U cijenu aranžmana je uračunato:

 • prevoz autobusima visoke turističke klase sa klimom, wc-om, TV/video/audio opremom, mini barom i kuhinjom.
 • Smještaj u Hotelu sa 3*** u Pragu na bazi dva noćenja sa doručkom (hotel u zoni linija metro-a ili tramvajske pruge)
 • Obilazak Bratislave
 • Usluge vodiča tokom putovanja
 • naša organizacija

U cijenu aranžmana nije uračunato:

 • Troškovi obaveznog putničkog osiguranja 10,00 KM
 • Obilazak Praga u pratnji lokalnog vodiča 10,00 Eura
 • Vožnja brodom rijekom Vltavom u Pragu 15,00 Eura bez hrane
 • Vožnja brodom rijekom Vltavom u Pragu 25,00 Eura sa hranom
 • Doplata za jednokrevetnu sobu 50,00 KM
 • Dodatno sjedište u autobusu 80,00 KM
 • Posebne želje putnika

 NAPOMENA: Cijena aranžmana je kalkulisana na bazi 50 osoba. Ukoliko bude manje prijavljenih putnika možemo realizovati putovanje uz prethodni dogovor sa stranakama o korekciji cijene.

UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Svaki putnik je dužan samostalno provjeriti važnost svojih dokumenata i provjeriti zakonske regulative oko ulaska u države koje su u programu putovanja.

Svim putnicima stojimo na raspolaganju za sva pitanja u vezi sa programom putovanja putem telefona 061/630-619; 035/951-804  ili na email: info@just-go-travel.ba