Beograd 1 n/d

 

BEOGRAD

 

POLAZAK: 06.04.2019.                                        POVRATAK: 07.04.2019.

 

PROGRAM PUTOVANJA:                                                                        

 

1.DAN. 06.04.2019.g  SUBOTA

TUZLA – BIJELJINA – BEOGRAD.

Sastanak grupe u 06:30 časova u Živinicama, 07:00 časova ispred Hotela Tuzla. Vožnja u pravcu Bijeljine preko GP Rača do Beograda sa kraćim usputnim zadržavanjima radi carinskih formalnosti i odmora.

Dolazak u Beograd planiran oko 11:00 časova. Odlazak u shopping centar Ušće. Slobodno vrijeme za shopping.

Planiran odlazak u hotel u 15,00 h.

Smještaj grupe u hotel. Slobodno vrijeme.

Hotel raspolaze sa Spa centrom (jakuzzi, tursko kupatilo, saunu i teretanu koji su besplatni za koristenje za goste hotela). Fakultativno odlazak na splavove ili boemsku cetvrt Skadarliju u vecernjim satima.

NOĆENJE

 

2.DAN 07.04.2019.g.   NEDJELJA- . Doručak od 07:00 do 10:00 časova.

Panoramski obilazak grada preko Dedinja, Vracara, Slavije, Trga Republike do šetnje Kalemegdanskpm tvrđavom, Knez Mihajlovom ulicom pa sve do Trga Republike, Parlamenta, Pionirski park, Mali dvor, Predsjednička palata, Trg Terazije i povratak do glavne šetališne zone…

Odlazak u jedan od najvećih europskih Zoo vrtova, Beogradski zoloski vrt ili slobodno vrijeme u Knez Mihajlovoj ulici..

Planiran povratak  16:00 časova.

 

 

 

CIJENA: 89,00 KM

 

 

 

ARANŽMAN OBUHVATA: Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosječne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu, noćenje sa doručkom u hotelu u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, usluge vodiča za vrijeme trajanja aranžmana, obilaske prema programu, usluge vodiča  i troškove organizacije putovanja u cjelini.

 

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

  • Večera na Skadarliji 20 €
  • Ulaznicu za Zoo vrt –
  • PZO 4 KM
  • Individualne troškove koje putnici naprave u toku putovanja i sve druge nepomenute troškove.

 

 

KRAJ USLUGE.

 

NAPOMENA: Cijena aranžmana je kalkulisana na bazi 45 osoba. Ukoliko bude manje prijavljenih putnika možemo realizovati putovanje uz prethodni dogovor sa stranakama o korekciji cijene.

 

UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Svaki putnik je dužan samostalno provjeriti važnost svojih dokumenata i provjeriti zakonske regulative oko ulaska u države koje su u programu putovanja.

 

Uz ovo putovanje vrijede opšti uslovi putovanja TA Just go Travel.

 

Svim putnicima stojimo na raspolaganju za sva pitanja u vezi sa programom putovanja putem telefona 035/951-804, 061/630-619  ili na email: info@just-go-travel.ba

Upoznajte-Beograd