Beč – Bratislava

 BEČ-BRATISLAVA

 POLAZAK: 28.02.2019.                                        

POVRATAK:02.03.2019.

PROGRAM PUTOVANJA

1.DAN (Četvrtak, 28.02.2019.) BiH-HR                                                                                  Polazak iz  Živinica 21.30 h,  a iz Tuzle (hotel Tuzla) u 22.00h. Nocna vožnja pored Osijeka, Gyora i Budimpešte sa pauzama po potrebi grupe.

  1. DAN (Petak, 01.03.2019.) BEČ (ŠOPING, NOĆNA PANORAMA)

Nastavak putovanja prema Bratislavi. Dolazak u Bratislavu u jutarnjim satima. Obilazak stare jezgre grada Mihaelov toranj, Hlavne namesti, Rolandofa fontana, staru Vijećnicu itd…Nakon toga odlazimo do Bratislavskog Zamka gdje posjecujemo i Parlament te imamo priliku da vidimo prelijepu panoramu Bratislave uz pogled na NLO most. Slobodno vrijeme za kafu nakon čega polazimo za Beč.

Dolazak u Beč u popodnevnim satima. Po dolasku u Beč, odlazak u jedan od najvećih šoping centar SCS (shopping city sud). Slobodno vrijeme za šoping i individualne aktivnosti. U dogovoreno vrijeme sastanak grupe te odlazak do hotela. Smještaj u hotel. Kraći odmor. U večernjim satima nudimo mogucnost da upoznate Beč noću, gdje ćemo uživati u noćnoj panorami grada, koja uključuje vožnju Bulevarom Ring na kojem se nalaze poznate Bečke atrakcije poput Parlamenta, Opere, Rathausa i dr. te zajedničku šetnju centrom grada u pratnji vodiča. Povratak u hotel. Noćenje.

3.DAN (Subota, 02.03.2019.) BEČ (ŠENBRUN – BEČ PANORAMA)–BIH                            Doručak. Odjava iz hotela, te polazak na fakultativni obilazak grada. Posjeta dvorcu Šenbrun, nekadašnjem  ljetnikovcu Habsburgovaca (obilazak vrtova i Gloriette, bez ulaznica). Nakon obilaska Šenbruna odlazak autobusom do centra grada a zatim u obilazak znamenitosti u pratnji vodiča: Ulica Ring, Opera, Muzejska cetvrt, Parlament, Rathaus, Univerzitet, Votivkirche, Schwedenplatz, a zatim pješice do Stephanplatza i katedrale St.Stephan i ulica Graben i Kartner. Po zavrsetku razgleda grada slobodno vrijeme u gradu za odmor i individulne aktivnosti. U dogovoreno vrijeme sastanak grupe te nastavak putovanja za BiH. Planiran dolazak u BiH u noćnim satima. Kraj usluge.

 

CIJENA ARANŽMANA: 159,00 KM

Program rađen na bazi 40 uplata/putnika

 

ARANŽMAN UKLJUČUJE:

– Prijevoz modernim autobusom sa kompletnom opremom (TV/DVD, WC, caffe-bar, klima-uređaj);

– Smještaj u hotelu sa 3* u Becu na bazi jednog nocenja sa doruckom.

– Vodičku službu i cjelokupnu organizaciju putovanja.

 

ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

– Putničko zdravstveno osiguranje (6,00 KM po osobi);

– Fakultativni obilazak Bratislave 5 Eura

– Fakultativne izlete i ulaznice (Obilazak Beča 10 Eura (bez ulaznica)),

– Noćna panorama Beča 5 eura

– Dodatno sjedište u autobusu 70,00 KM

– Doplata za jednokrevetnu sobu 50,00 KM

– Posebne zelje putnika

 POPUSTI: Djeca do 12 godina starosti imaju popust na aranžman od 20%

 NAPOMENA: Za realizaciju fakultativnih izleta potrebno je minimalno 25 prijavljenih putnika

NAPOMENA: Cijena aranžmana je kalkulisana na bazi 40 osoba. Ukoliko bude manje prijavljenih putnika možemo realizovati putovanje uz prethodni dogovor sa stranakama o korekciji cijene.

UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Svaki putnik je dužan samostalno provjeriti važnost svojih dokumenata i provjeriti zakonske regulative oko ulaska u države koje su u programu putovanja.

Uz ovo putovanje vrijede opšti uslovi putovanja PA Just go Travel.

Svim putnicima stojimo na raspolaganju za sva pitanja u vezi sa programom putovanja putem telefona 061/630-619; 035/951-804  ili na email: info@just-go-travel.ba

4 wien_dreamstime_m_46630325

St. Stephan cathedral in center of Vienna, Austria

St. Stephan cathedral in center of Vienna, Austria